lokstof BliZzz lokstof
lokstof BliZzz lokstof
Een verpakking met 4 zakjes (a 30 gram) bijzonder effectieve lokstof – te gebruiken als navulling voor de BliZzz Megatrap, de Biologische vliegenval of natuurlijk om een andere vliegenval effectiever te maken. De zakjes zijn voldoende om gedurende het hele vliegenseizoen uw vliegenval te voeden. Deze lokstof is biologisch, natuurlijk, veilig, vrij van chemicaliën en pesticiden, eenvoudig te gebruiken en zeer aantrekkelijk voor vliegen. De ingrediënten worden gevonden in de natuurlijke leefomgeving van de Aboriginals, terwijl de samenstelling is gebaseerd op eeuwenlange ervaringen.
 
Gebruiksaanwijzing:
Voor een BliZzz Megatrap gebruikt u 1 (als u na het legen bij wilt vullen) of 2 (nieuwe start) zakjes lokstof en voor alle overige toepassing 1 zakje. Vul de vliegen val met lauwwarm water tot de geadviseerde hoeveelheid. Gooi het zakje lokstof in het water, het zakje lost vanzelf op. 

De val zal pas (afhankelijk van de weersomstandigheden) na de 3de of 4de dag zijn maximale aantrekkingskracht hebben ontwikkeld. Voor een snellere werking is het belangrijk dat u de lokstof de eerste dagen roert/schudt. Hiernaast adviseren wij u de lokstof/vloeibare lokstof buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden.
Met behulp van de BliZzz Lokstof kunt u veel vliegen vangen. De BliZzz Lokstof kan in alle vliegen vallen gebruikt worden.
€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.